Mexen Lena vas de toaletă Rimless cu capac gros cu închidere lentă , Albă - 30298000

Mexen Lena vas de toaletă Rimless cu capac gros cu închidere lentă , Albă - 30298000
Mexen Lena vas de toaletă Rimless cu capac gros cu închidere lentă , Albă - 30298000
Product features
Ceramică+
Ceramică+
Board -ul lent
Board -ul lent
Detașament ușor
Detașament ușor
Producător: Mexen
Seria: Lena
EAN: 5903163380291
Index: 30298000
Lungime: 53 cm
Lățime: 36 cm
Montaj: Suspendat
Înălțime: 36,5 cm
Select variant

Mexen Lena vas de toaletă Rimless cu capac gros cu închidere lentă , Albă - 30298000

Specificațiile produsului:

Mărime: 48x36x35,5 cm

Instalare: suspendat de perete

Sistem de tragere a apei: Rimless

Culoare: Albă

Material: Ceramică sanitară

Tip de capac: Închidere lentă

Culoare: Albă

Material: Polipropilenă

Versiunea SLIM: Nu

Se detaseaza usor: Da

Balamale metalice: Da

Soluții inovatoare utilizate în acest produs
Ceramică+

Produsul a fost realizat de ceramică de cea mai înaltă calitate. Se caracterizează prin rezistență la rugină, substanțe chimice și proprietăți de igienă ridicată. Nu este doar durabil, ci și ușor de curățat.

Board -ul lent

O placă de înclinare lentă a fost echipată cu un sistem special care îi inhibă căderea rapidă și bruscă. Sistemul elimină eficient problema trântirii și minimizează zgomotul, asigurând o închidere netedă și liniștită a toaletei.

Detașament ușor

Sistemul ușor de îmbarcare face ușor să mențineți curățenia perfectă și o igienă ridicată în toaletă. Datorită acesteia, spălarea obișnuită a bordului și greu de atins locuri din jurul său devine mult mai ușoară și mai convenabilă.

Balamale metalice

Setul include balamale din metal solid care garantează fixarea stabilă a plăcii pe vasul de toaletă. Aceasta este o soluție practică care vă permite să reglați cu ușurință placa la forma și dimensiunile toaletei, asigurând comoditatea utilizării.

Instalare cu un cadru ascuns

Utilizarea unui cadru ascuns pentru instalarea ceramicii vă oferă posibilitatea de a -l atârna. În acest fel, putem obține nu numai aspectul modern al băii, ci și pentru a extinde spațiul și a menține mai ușor curat.

Adunare ascunsă

Un sistem modern în care toate elementele de montare au fost ascunse. Aceasta nu este doar estetică, ci și o soluție foarte practică. Este mai ușor să păstrezi baia curată și asigură un aspect îngrijit al băii.

Luciu

Ceramica lucioasă este elegantă și atemporală. Adăugă o strălucire specială în baie, subliniază estetica sa și introduce mai multă eleganță în interior. Strălucirea reflectă lumina, datorită căreia dă impresia de mărire și luminozitate.

Protecție UV

Produsul se caracterizează prin rezistență ridicată la schimbările de temperatură și la radiațiile UV. Culoarea nu se decolorează și nu se estompează sub influența luminii solare, datorită căreia se bucură de aspectul său mult timp, indiferent de condiții.

Rezistență la mat

Suprafața produsului este rezistentă la Matting și își păstrează strălucirea unică pentru mulți ani de utilizare, cu condiția ca acea îngrijire adecvată. Curățarea regulată oferă aspect estetic și durabilitate a produsului.

PerfectClean

Produsul are o suprafață netedă care impresionează prin splendoarea sa și subliniază aspectul estetic. Îngrijirea zilnică și curățarea suprafețelor din murdăria rezultată este mult mai ușoară și nu necesită utilizarea de detergenți puternici.

2 ani garanție

Produsul este acoperit de o garanție de 2 ani. În cazul problemelor cu produsul achiziționat, vă încurajăm să ne contactați prin formularul de contact sau prin telefon la numărul de linii telefonice.

Date tehnice
Seria
Lena
Lungime
53 cm
Lățime
36 cm
Înălțime
36,5 cm
Culoare
Alb
Formă
Ovală
Suprafață
Lucios
În set
Toaletă + capac
Fără guler
Nu
Montaj
Suspendat
Strat de protecție
Da
Recomandat
Comentarii
100%
Clienții recomandă acest produs
Calitate
4,8
Evaluarea generală bazată pe 4 păreri
Aspect
Flia seria
Pune o întrebare
Pune întrebări despre produs
Vizualizate recent