Mexen Lena bideu montat pe perete, Albă - 35224800

Mexen Lena bideu montat pe perete, Albă - 35224800
Mexen Lena bideu montat pe perete, Albă - 35224800
Product features
Ceramică+
Ceramică+
Adunare ascunsă
Adunare ascunsă
Gaura bateriei (Bidet)
Gaura bateriei (Bidet)
Producător: Mexen
Seria: Lena
EAN: 5903163380307
Index: 35224800
Formă: Ovală
Culoare: Alb
Lungime: 48 cm
Montaj: Suspendat

Mexen Lena bideu montat pe perete, Albă - 35224800

Specificațiile produsului:

Mărime: 48x37x32,5 cm

Instalare: suspendat de perete

Culoare: Albă

Material: Ceramică sanitară

Bateria prezentată în imagine nu este inclusă în vânzare

Soluții inovatoare utilizate în acest produs
Ceramică+

Produsul a fost realizat de ceramică de cea mai înaltă calitate. Se caracterizează prin rezistență la rugină, substanțe chimice și proprietăți de igienă ridicată. Nu este doar durabil, ci și ușor de curățat.

Adunare ascunsă

Un sistem modern în care toate elementele de montare au fost ascunse. Aceasta nu este doar estetică, ci și o soluție foarte practică. Este mai ușor să păstrezi baia curată și asigură un aspect îngrijit al băii.

Gaura bateriei (Bidet)

Bidetul are o gaură dedicată în care putem monta bateria corespunzătoare. Acest lucru economisește un spațiu valoros în baie și subliniază estetica acesteia. Soluția vă permite, de asemenea, să păstrați cu ușurință curățarea în jurul bidetului.

Revărsare

Gaura de preaplin se numește „gaură de securitate”. Din cauza lui, excesul de apă scapă, datorită căreia apa nu iese din marginea produsului atunci când scurgerea de jos este închisă. Aceasta este o soluție foarte sigură și practică.

Luciu

Ceramica lucioasă este elegantă și atemporală. Adăugă o strălucire specială în baie, subliniază estetica sa și introduce mai multă eleganță în interior. Strălucirea reflectă lumina, datorită căreia dă impresia de mărire și luminozitate.

Instalare cu un cadru ascuns

Utilizarea unui cadru ascuns pentru instalarea ceramicii vă oferă posibilitatea de a -l atârna. În acest fel, putem obține nu numai aspectul modern al băii, ci și pentru a extinde spațiul și a menține mai ușor curat.

Protecție UV

Produsul se caracterizează prin rezistență ridicată la schimbările de temperatură și la radiațiile UV. Culoarea nu se decolorează și nu se estompează sub influența luminii solare, datorită căreia se bucură de aspectul său mult timp, indiferent de condiții.

Rezistență la mat

Suprafața produsului este rezistentă la Matting și își păstrează strălucirea unică pentru mulți ani de utilizare, cu condiția ca acea îngrijire adecvată. Curățarea regulată oferă aspect estetic și durabilitate a produsului.

PerfectClean

Produsul are o suprafață netedă care impresionează prin splendoarea sa și subliniază aspectul estetic. Îngrijirea zilnică și curățarea suprafețelor din murdăria rezultată este mult mai ușoară și nu necesită utilizarea de detergenți puternici.

2 ani garanție

Produsul este acoperit de o garanție de 2 ani. În cazul problemelor cu produsul achiziționat, vă încurajăm să ne contactați prin formularul de contact sau prin telefon la numărul de linii telefonice.

Date tehnice
Seria
Lena
Lungime
48 cm
Culoare
Alb
Formă
Ovală
Suprafață
Lucios
În set
Bidet
Montaj
Suspendat
Strat de protecție
Da
Recomandat
Comentarii
100%
Clienții recomandă acest produs
Calitate
5,0
Evaluarea generală bazată pe 4 păreri
Aspect
Flia seria
Pune o întrebare
Pune întrebări despre produs
Vizualizate recent