Mexen Leo chiuvetă de granit cu un compartiment, cu picurător și baterie de bucătărie Telma, Neagră - 6501-77-670200-70

Mexen Leo chiuvetă de granit cu un compartiment, cu picurător și  baterie de bucătărie Telma, Neagră - 6501-77-670200-70
Mexen Leo chiuvetă de granit cu un compartiment, cu picurător și  baterie de bucătărie Telma, Neagră - 6501-77-670200-70
Product features
Granit
Granit
PerfectClean
PerfectClean
Găuri pentru a izbucni
Găuri pentru a izbucni
Producător: Mexen
Seria: Leo
EAN: 5907709189096
Index: 6501-77-670200-70
Lungime: 900 mm
Lateral mai scurt: 500 mm
Tip: Incorporat
Culoarea chiuvetei: Negru

Mexen Leo chiuvetă de granit cu un compartiment, cu picurător și baterie de bucătărie Telma, Neagră - 6501-77-670200-70

Specificațiile produsului:

Chiuvetă:

Mărime: 900x500x190 mm

Adâncimea compartimentului: 180 mm

Dimensiunea compartimentului: 430x415 mm

Diametrul scurgerii: ø90 mm

Tip: 1-compartiment cu picurător

Tip: Montaj încastrat în blat

Culoare: Neagră

Material: Granit (80% agregat, 20% rășini)

Orificiu de revărsare: Da

Orificii: (baterie, automat) 2

Instalare: Universal, poate fi montat cu picurătorul pe partea stânga sau dreaptă

Rezistență ridicată la zgârieturi și decolorare

Rezistent la șocuri termice

Suprafață ușor de curățat

Două orificii frezate suplimentare de ø35 pentru perforare individuală

baterie de bucătărie:

Material: Alamă

Culoare: Neagră

Cap: De ceramică

Perlator: Da

Înălțimea bateriei: 335 mm

Lungimea pipei: 180 mm

Soluții inovatoare utilizate în acest produs
Granit

Chiuveta este confecționată din granit de înaltă calitate. Este un complement elegant și, mai ales, practic pentru fiecare bucătărie, indiferent de stilul său. Durabilitatea de înaltă calitate și granit asigură mulți ani de utilizare.

PerfectClean

Produsul are o suprafață netedă care impresionează prin splendoarea sa și subliniază aspectul estetic. Îngrijirea zilnică și curățarea suprafețelor din murdăria rezultată este mult mai ușoară și nu necesită utilizarea de detergenți puternici.

Găuri pentru a izbucni

Chiuveta are 2 găuri legate cu un diametru de 35 mm, pentru auto -burst. Pot fi folosite, printre altele Pentru montarea unui distribuitor de lichid care va elimina prezența sticlelor de plastic în bucătărie și îi va oferi un finisaj elegant.

Rezistența la zgarieturi

Suprafața chiuvetei este foarte bine întărită, se distinge prin o rezistență excepțională la deteriorarea mecanică și la zgârieturi. Materialul durabil de manoperă vă permite să vă bucurați de aspectul bun al chiuvetei pentru mulți ani de utilizare.

Rezistență la daune

O suprafață bine protejată a chiuvetei inhibă penetrarea murdăriei în structurile sale interne. Datorită acestui fapt, menținerea curată a chiuvetei este și mai ușoară, iar suprafața ei își păstrează estetica mai mult timp.

Rezistență la temperatură ridicată

Chiuveta se caracterizează prin rezistență extraordinară la temperaturi ridicate și la schimbările sale violente, datorită cărora nu se deformează nici cu efectul pe termen lung al apei calde. Fără să ne facem griji, putem pune o oală fierbinte în ea.

Culoare permanentă

Suprafața chiuvetei este rezistentă la pete și decolorarea, datorită căreia este ușor de curățat și își păstrează culoarea mult timp. Estetică și practic completarea fiecărei bucătării.

Sistem Uni-Mount

Datorită sistemului de montare universală, chiuveta este reversibilă, iar scurgerea poate fi montată pe blat la stânga sau la dreapta. În acest fel, puteți ajusta cu ușurință pagina la nevoile și condițiile dvs.

Picatură

Alegerea unei chiuvete cu un scurgere este o soluție practică care vă permite să eliminați vase spălate, legume, fructe și chiar o oală uscată fierbinte. Scurgerea facilitează gătitul zilnic și ajută la menținerea comenzii în bucătărie.

Sifon automat

Setul include un sifon automat - are un buton, cu care putem deschide sau închide convenabil supapa de scurgere, fără a vă scurge mâna. Soluție igienică și sigură, oferind un control complet.

Revărsare

Gaura de preaplin se numește „gaură de securitate”. Prin el se scapă de apă în exces, datorită căreia apa nu iese din marginea chiuvetei atunci când scurgerea inferioară este închisă. Aceasta este o soluție foarte sigură și practică.

Alamă

Produsul a fost realizat folosind alama de cea mai înaltă calitate, care se caracterizează prin durabilitate excepțională. Alama este rezistentă la umiditate și coroziune, menținând aspectul său bun și funcționalitatea ridicată pentru o lungă perioadă de timp.

Cap de ceramică

Bateria are un cap ceramic de cea mai înaltă calitate, care este responsabil pentru amestecarea apei și asigură o reglare lină a fluxului. Acesta garantează un confort ridicat de utilizare pentru o lungă perioadă de timp, menținând ușurința și precizia reglării.

Perla

Sarcina lui Pearler este de a aerația apei care iese din picătură. Face fluxul curgător mult mai mare, ceea ce vă permite să reduceți consumul de apă în timpul activităților zilnice, contribuind la reducerea facturilor.

Rezistență la matring și coroziune

Produsul este confecționat din materiale de înaltă calitate rezistente la matring și coroziune, datorită cărora își menține aspectul și funcționalitatea atractivă pentru o lungă perioadă de timp, indiferent de nivelul de umiditate din cameră.

10 ani de garanție

Chiuveta este acoperită de o garanție de 10 ani. În cazul problemelor cu produsul achiziționat, vă încurajăm să ne contactați prin formularul de contact sau prin telefon la numărul de linii telefonice.

2 ani garanție

Bateria de bucătărie este acoperită de o garanție de 2 ani. În cazul problemelor cu produsul achiziționat, vă încurajăm să ne contactați prin formularul de contact sau prin telefon la numărul de linii telefonice.

Date tehnice
Seria
Leo
Lungime
900 mm
Lateral mai scurt
500 mm
Tip
Incorporat
Formă
dreptunghiulară
Furtun extensibil
Nu
Înălțimea bateriei
33,5 cm
Raza robinetului
18 cm
Posibilitatea de conectare a filtrului de apă
Nu
Număr de compartimente
1 compartiment
Găuri
2
Decupaje pentru deschideri
2
Scurgător
Scurgător lung
Sifon automat
Da
Transfer
Da
Culoarea sifonului
Chrom
Culoarea chiuvetei
Negru
Culoarea robinetului
Negru
Recomandat
Comentarii
100%
Clienții recomandă acest produs
Calitate
5,0
Evaluarea generală bazată pe 4 păreri
Aspect
Flia seria
Pune o întrebare
Pune întrebări despre produs
Vizualizate recent