Mexen Cube cadă dreptunghiulară 180 x 80 cm cu panouri si paravan cu 2 aripi 80 cm, transparent, Neagră - 550518080X9008027000

Mexen Cube cadă dreptunghiulară 180 x 80 cm cu panouri si paravan cu 2 aripi 80 cm, transparent, Neagră - 550518080X9008027000
Mexen Cube cadă dreptunghiulară 180 x 80 cm cu panouri si paravan cu 2 aripi 80 cm, transparent, Neagră - 550518080X9008027000
Product features
Acrilic+
Acrilic+
Protecție UV
Protecție UV
Rezistență la mat
Rezistență la mat
Producător: Mexen
Seria: Cube
EAN: 5907709161832
Index: 550518080X9008027000
Culoarea profilului: Negru
Culoare: Alb
Lateral mai scurt: 80 cm
Lungime: 180 cm
Select variant

Mexen Cube cadă dreptunghiulară 180 x 80 cm cu panouri si paravan cu 2 aripi 80 cm, transparent, Neagră - 550518080X9008027000

Specificațiile produsului:

Dimensiuni cada baie: 180 x 80 cm

Material: Acril sanitar

Culoare: Albă

Tip: Dreptunghiulară / Universală

Capacitate: 175 l

Setul include picioare reglabile

Rezistent la mătuire și la UV

Panouri: 180 cm (panoul frontal), 80 cm (panoul lateral)

Dimensiunea paravanului: 80 x 140 cm

Tip: 2-aripi

Instalare: Universal

Tip: mobil

Tipul de sticlă: Călit

Culoare sticlă: Transparent

Grosimea sticlei: 5 mm

Finisaj: Neagră

Suprafață ce facilitează curățarea

Nivelează denivelările pereților

Set garnitură de scurgere

Soluții inovatoare utilizate în acest produs
Acrilic+

Utilizarea acrilică în baie este o soluție foarte practică. Acrilicul menține bine temperatura apei, împiedicându -l să se răcească rapid. De asemenea, are proprietăți acustice, datorită căreia reduce zgomotul în baie.

Protecție UV

Produsul se caracterizează prin rezistență ridicată la schimbările de temperatură și la radiațiile UV. Culoarea nu se decolorează și nu se estompează sub influența luminii solare, datorită căreia se bucură de aspectul său mult timp, indiferent de condiții.

Rezistență la mat

Suprafața produsului este rezistentă la Matting și își păstrează strălucirea unică pentru mulți ani de utilizare, cu condiția ca acea îngrijire adecvată. Curățarea regulată oferă aspect estetic și durabilitate a produsului.

PerfectClean

Produsul are o suprafață netedă care impresionează prin splendoarea sa și subliniază aspectul estetic. Îngrijirea zilnică și curățarea suprafețelor din murdăria rezultată este mult mai ușoară și nu necesită utilizarea de detergenți puternici.

Sifon automat

Băta automată este inclusă în set. Are un buton cu care putem deschide sau închide supapa de scurgere fără a săpa mâna. Soluție igienică și sigură, oferind un control complet.

Picioare reglabile

Cada este echipată cu picioare reglabile care îi permit să o nivelați chiar și pe o suprafață neuniformă. O soluție practică care asigură o stabilitate și siguranță mai mare în timpul utilizării și ușurinței instalării.

Acoperire EasyClean

Acoperirea inovatoare EasyClean are proprietăți hidrofobe - picături de apă curg pe suprafața netedă a sticlei, lăsând depozite de piatră, ceea ce facilitează considerabil curățarea și crește protecția împotriva coroziunii.

Sticlă temperată de 5 mm

Sticla temperată sigură de 5 mm grosime a fost supusă unui tratament termic special, obținând o rezistență mai mare la vânătăi și daune. Oferă confort și siguranță suplimentară în timpul utilizării.

Profil de perete cu reglare

Instalarea ecranului cu un profil de perete este o soluție foarte practică care vă permite să adaptați cu precizie ecranul la spațiul disponibil. Permite reglarea în intervalul de 15 mm și reduce curbele pereților.

Sistem Uni-Mount

Folosind un sistem de fixare universală, ecranul poate fi montat pe dreapta sau la stânga, în funcție de nevoile dvs. În acest fel, puteți proiecta cu ușurință un duș adaptat la spațiul de baie.

Aripa rotită cu 180º

Ecranul este echipat cu o balamală de tub, datorită căreia aripa poate fi deschisă atât la stânga, cât și la dreapta. Aceasta este o soluție extrem de practică, care permite accesul ușor la întreaga suprafață, mai ales atunci când curățați.

Protejează împotriva stropirii

Protecție eficientă împotriva vărsării apei în timpul scăldării. Ecranul are sigilii care se adaptează perfect la sticla din sticlă și marginea carii. O soluție funcțională care asigură siguranță și întreținere ușoară.

2 ori

Ecranul este format din două aripi cu posibilitatea de pliere. Această soluție economisește mai mult spațiu în baie și vă permite să utilizați liber spațiul rămas atunci când nu folosim zona de baie.

Certificate și aprobări

Produsul are un certificat de igienă PZH, care confirmă respectarea standardelor de siguranță. Atest indică faptul că produsul nu afectează în niciun fel sănătatea umană și este ecologic.

Garanție de 5 ani (pentru cada din set)

Badtul este acoperit de o garanție de 5 ani. În cazul problemelor cu produsul achiziționat, vă încurajăm să ne contactați prin formularul de contact sau prin telefon la numărul de linii telefonice.

2 ani de garanție (pentru căzi cu ecran și carcasă)

Ecranul și carcasa sunt acoperite de o garanție de 2 ani. În cazul problemelor cu produsul achiziționat, vă încurajăm să ne contactați prin formularul de contact sau prin telefon la numărul de linii telefonice.

Date tehnice
Seria
Cube
Tip
2-ulesca
Lungime
180 cm
Lateral mai scurt
80 cm
Culoare
Alb
Culoarea sticlei
Transparent
Culoarea profilului
Negru
Lățimea paravanului
80 cm
Tip
Mobil
Odpăliv
Na mijloc
Carcasa inclusă
Da
Sifon în pachet
Da
Recomandat
Comentarii
Flia seria
Pune o întrebare
Pune întrebări despre produs
Vizualizate recent