Mexen Elia baterie de bucătărie, Neagră - 670101-70

Mexen Elia baterie de bucătărie, Neagră - 670101-70
Mexen Elia baterie de bucătărie, Neagră - 670101-70
Product features
Alamă
Alamă
Cap de ceramică
Cap de ceramică
SPOUT întins
SPOUT întins
Producător: Mexen
Seria: Elia
EAN: 5907709192607
Index: 670101-70
Culoare: Negru
Înălțimea scurgerii apei: 17,5 cm
Montaj: Pe suport
Înălțimea bateriei: 38 cm
Select variant

Mexen Elia baterie de bucătărie, Neagră - 670101-70

Specificațiile produsului:

Material: Alamă

Finisaj: Neagră

Cap: De ceramică

Perlator: Da

Tip pipă: Detașabil

Lungimea pipei: 252 mm

Înălțime: 380 mm

Tip: Mâner unic

Soluții inovatoare utilizate în acest produs
Alamă

Produsul a fost realizat folosind alama de cea mai înaltă calitate, care se caracterizează prin durabilitate excepțională. Alama este rezistentă la umiditate și coroziune, menținând aspectul său bun și funcționalitatea ridicată pentru o lungă perioadă de timp.

Cap de ceramică

Bateria are un cap ceramic de cea mai înaltă calitate, care este responsabil pentru amestecarea apei și asigură o reglare lină a fluxului. Acesta garantează un confort ridicat de utilizare pentru o lungă perioadă de timp, menținând ușurința și precizia reglării.

SPOUT întins

Bateriile cu o picătură întinsă sunt o soluție practică în bucătărie. Cu ajutorul capului de tracțiune, putem ajunge la fiecare unghi de chiuvetă și vase mari, spălăm bine legumele și fructele, fără a stropi spațiul din jurul chiuvetei.

2 moduri de operare

Bateria are 2 moduri: obișnuit și duș. Fluxul de apă poate fi schimbat liber și adaptat la nevoile individuale. În acest fel, spălarea vaselor va deveni și mai ușoară, mai convenabilă și mai eficientă.

Perla

Sarcina lui Pearler este de a aerația apei care iese din picătură. Face fluxul curgător mult mai mare, ceea ce vă permite să reduceți consumul de apă în timpul activităților zilnice, contribuind la reducerea facturilor.

PerfectClean

Produsul are o suprafață netedă care impresionează prin splendoarea sa și subliniază aspectul estetic. Îngrijirea zilnică și curățarea suprafețelor din murdăria rezultată este mult mai ușoară și nu necesită utilizarea de detergenți puternici.

Rezistență la matring și coroziune

Produsul este confecționat din materiale de înaltă calitate rezistente la matring și coroziune, datorită cărora își menține aspectul și funcționalitatea atractivă pentru o lungă perioadă de timp, indiferent de nivelul de umiditate din cameră.

Rezistență la temperatură ridicată

Produsul se caracterizează prin rezistență extraordinară la temperaturi ridicate, fără deformare chiar și cu efectul pe termen lung al apei calde. Materialul este, de asemenea, rezistent la deteriorare și fisuri cauzate de modificări rapide de temperatură.

Certificate și aprobări

Produsul are un certificat de igienă PZH, care confirmă respectarea standardelor de siguranță. Atest indică faptul că produsul nu afectează în niciun fel sănătatea umană și este ecologic.

2 ani garanție

Produsul este acoperit de o garanție de 2 ani. În cazul problemelor cu produsul achiziționat, vă încurajăm să ne contactați prin formularul de contact sau prin telefon la numărul de linii telefonice.

Date tehnice
Seria
Elia
Culoare
Negru
Montaj
Pe suport
Finisare
Metal
Fereastră
Nu
Furtun extensibil
Da
Înălțimea bateriei
38 cm
Raza robinetului
26 cm
Înălțimea scurgerii apei
17,5 cm
Posibilitatea de conectare a filtrului de apă
Nu
Recomandat
Comentarii
100%
Clienții recomandă acest produs
Calitate
4,8
Evaluarea generală bazată pe 4 păreri
Aspect
Flia seria
Pune o întrebare
Pune întrebări despre produs
Vizualizate recent