Mexen set WC încastrat cadru Felix XS-U cu vas de toaletă Rico și capac de toaletă cu închidere lentă, Gri închis mat - 6853072

Mexen set WC încastrat cadru Felix XS-U cu vas de toaletă  Rico și capac de toaletă cu închidere lentă, Gri închis mat - 6853072
Mexen set WC încastrat cadru Felix XS-U cu vas de toaletă  Rico și capac de toaletă cu închidere lentă, Gri închis mat - 6853072
Product features
Ceramică+
Ceramică+
Fără ramă
Fără ramă
Instalare cu un cadru ascuns
Instalare cu un cadru ascuns
Producător: Mexen
Seria: Rico
EAN: 5907709163669
Index: 68530724071

Mexen set WC încastrat cadru Felix XS-U cu vas de toaletă Rico și capac de toaletă cu închidere lentă, Gri închis mat - 6853072

Date tehnice :

Înălțimea cadrului: 82 cm

Lățimea cadrului: 50 cm

Grosimea cadrului: 14 cm

Picioare galvanizate, reglabile de la 0 la 22 cm

Suporturi zincate, reglabile în intervalul 140-190 mm

Rezervor cu izolație anti-stropire

Volum de spălare reglabil: 6/4 L, 4,5 / 3 L

Pentru a fi completat cu butoanele Mexen din seria Fenix XS.

Materialul vasului: Ceramică sanitară

Mărime: 48x36,5x36 cm

Culoare: Gri închis mat

Instalare: suspendat de perete

Sistem de tragere a apei: Rimless

Covoraș izolant fonic inclus

Soluții inovatoare utilizate în acest produs
Ceramică+

Produsul a fost realizat de ceramică de cea mai înaltă calitate. Se caracterizează prin rezistență la rugină, substanțe chimice și proprietăți de igienă ridicată. Nu este doar durabil, ci și ușor de curățat.

Fără ramă

Tehnologia LIMEN permite o distribuție exactă a apei în jurul interiorului vasului de toaletă, ceea ce contribuie la clătirea eficientă. Sistemul fără margini vă permite să mențineți toaleta curată, eliminând creșterea bacteriană.

Instalare cu un cadru ascuns

Utilizarea unui cadru ascuns pentru instalarea ceramicii vă oferă posibilitatea de a -l atârna. În acest fel, putem obține nu numai aspectul modern al băii, ci și pentru a extinde spațiul și a menține mai ușor curat.

Clătire economică

Cadrul are un mecanism care vă oferă capacitatea de a stabili cantitatea de apă clătită în funcție de nevoile: 6/4 L, 4.5/3 L. Nu este doar economic, ci și o soluție ecologică, contribuind la reducerea consumului de apă .

Suporturi reglabile

Posibilitatea de a regla distanța de perete cu paranteze vă permite să potriviți cu exactitate cadrul cu dimensiunile specifice ale băii. Această funcție este deosebit de utilă în cazul spațiilor mici sau limitate.

Picioare reglabile (pentru boluri)

Posibilitatea de a regla înălțimea cadrului în intervalul 0-22 cm permite o potrivire mai bună la diverse condiții tehnice din baie. Gama de reglare flexibilă asigură comoditatea asamblării și obținerea înălțimii optime a cadrului.

Reglarea genunchiului tambur

Produsul are un genunchi de scurgere reglabil, permițând reducerea adâncimii de montare. Această funcție vă permite să reglați cu ușurință produsul la diverse găuri de scurgere disponibile în baie, asigurând un ansamblu precis.

Izolație anti -sistorie

Rezervorul a fost asigurat cu o izolație anti -litem specială. Reduce eficient zgomotul în timpul umpluturii sale și protejează împotriva coroziunii. Izolația vă permite să vă bucurați de eficiență și comoditate, precum și durabilitatea lungă a rezervorului.

Rezistență mare la încărcare

Cadrul ascuns este confecționat din profiluri de oțel și, în plus, consolidat cu paranteze verticale. Datorită acestui fapt, se caracterizează prin rezistență ridicată la sarcini mari, garantând siguranța utilizării de mai mulți ani.

Buton de sus

Butonul este situat în partea de sus a cadrului, facilitând accesul și utilizarea convenabilă a funcției de spălare. Aceasta este o soluție practică, în special în băi, unde accesul de sus este mai confortabil și permite o utilizare convenabilă.

Adunare ascunsă

Un sistem modern în care toate elementele de montare au fost ascunse. Aceasta nu este doar estetică, ci și o soluție foarte practică. Este mai ușor să păstrezi baia curată și asigură un aspect îngrijit al băii.

Duroplast

Plăcile de duroplast sunt caracterizate prin rezistență ridicată și rezistență la deteriorare și uzură zilnică. Utilizarea Duroplastului vă permite să utilizați și să mențineți estetica produsului pentru o lungă perioadă de timp.

Subţire

O placă subțire, cu o formă extrem de ergonomică și un aspect extrem de subțire. Designul se adaptează perfect la interiorul modern al băii, dând impresia de ușurință. O alegere excelentă pentru aranjamente minimaliste.

Board -ul lent

O placă de înclinare lentă a fost echipată cu un sistem special care îi inhibă căderea rapidă și bruscă. Sistemul elimină eficient problema trântirii și minimizează zgomotul, asigurând o închidere netedă și liniștită a toaletei.

Detașament ușor

Sistemul ușor de îmbarcare face ușor să mențineți curățenia perfectă și o igienă ridicată în toaletă. Datorită acesteia, spălarea obișnuită a bordului și greu de atins locuri din jurul său devine mult mai ușoară și mai convenabilă.

Balamale metalice

Setul include balamale din metal solid care garantează fixarea stabilă a plăcii pe vasul de toaletă. Aceasta este o soluție practică care vă permite să reglați cu ușurință placa la forma și dimensiunile toaletei, asigurând comoditatea utilizării.

Mat

Suprafața mată a ceramicii subliniază perfect natura culorii produsului, oferindu -i un finisaj unic și expresiv. Structura subtilă a ceramicii mate introduce eleganță în baie, creând un spațiu estetic.

Protecție UV

Produsul se caracterizează prin rezistență ridicată la schimbările de temperatură și la radiațiile UV. Culoarea nu se decolorează și nu se estompează sub influența luminii solare, datorită căreia se bucură de aspectul său mult timp, indiferent de condiții.

PerfectClean

Produsul are o suprafață netedă care impresionează prin splendoarea sa și subliniază aspectul estetic. Îngrijirea zilnică și curățarea suprafețelor din murdăria rezultată este mult mai ușoară și nu necesită utilizarea de detergenți puternici.

2 ani garanție

Produsul este acoperit de o garanție de 2 ani. În cazul problemelor cu produsul achiziționat, vă încurajăm să ne contactați prin formularul de contact sau prin telefon la numărul de linii telefonice.