Mexen dop click-clack rotund, Neagră - 79910-70

Mexen dop click-clack rotund, Neagră - 79910-70
Mexen dop click-clack rotund, Neagră - 79910-70
Product features
Alamă
Alamă
Faceți clic pe clic
Faceți clic pe clic
Fără transfer
Fără transfer
EAN: 5903163385685
Index: 79910-70
Formă: Rotundă
Culoare: Negru
Dimensiune: mare
Tip: Obișnuit

Mexen dop click-clack rotund, Neagră - 79910-70

Specificațiile produsului:

Tipul dopului: de chiuvetă

Pentru chiuvete: fără revărsare

Culoare: Neagră

Diametrul filetului: 40 mm

Dimensiuni: 95 x 65 x 65 mm

Material: Alamă

Soluții inovatoare utilizate în acest produs
Alamă

Produsul a fost realizat folosind alama de cea mai înaltă calitate, care se caracterizează prin durabilitate excepțională. Alama este rezistentă la umiditate și coroziune, menținând aspectul său bun și funcționalitatea ridicată pentru o lungă perioadă de timp.

Faceți clic pe clic

Plug de bazin automat Click-Klak funcționează pe baza unui arc de oțel. Vă permite să deschideți rapid și să închideți supapa de scurgere. Uitați să căutați un blocaj de trafic! Doar un clic pentru a opri sau a scurge apa.

Fără transfer

Cork se potrivește cu spălătorii fără transfer, datorită căreia vă permite să opriți eficient apa într -un bol. Designul său modern și ușurința de utilizare fac ca utilizarea chiuvetei și mai convenabile și mai practice.

Fir standard

Sifonul este potrivit pentru washbasinele cu gaură de montare pentru fire ⌀40 mm (1 și ¼ "), datorită cărora se adaptează perfect la majoritatea spălării standard. Oferă o protecție eficientă împotriva scurgerilor și acțiuni eficiente pentru o lungă perioadă de timp.

Rezistență la temperatură ridicată

Produsul se caracterizează prin rezistență extraordinară la temperaturi ridicate, fără deformare chiar și cu efectul pe termen lung al apei calde. Materialul este, de asemenea, rezistent la deteriorare și fisuri cauzate de modificări rapide de temperatură.

Rezistență la matring și coroziune

Produsul este confecționat din materiale de înaltă calitate rezistente la matring și coroziune, datorită cărora își menține aspectul și funcționalitatea atractivă pentru o lungă perioadă de timp, indiferent de nivelul de umiditate din cameră.

2 ani garanție

Produsul este acoperit de o garanție de 2 ani. În cazul problemelor cu produsul achiziționat, vă încurajăm să ne contactați prin formularul de contact sau prin telefon la numărul de linii telefonice.

Date tehnice
Culoare
Negru
Tip
Obișnuit
Formă
Rotundă
Do chiuvetelor
Fără supapă de descărcare
Capac
Metal
Dimensiune
mare
Recomandat
Comentarii
100%
Clienții recomandă acest produs
Calitate
5,0
Evaluarea generală bazată pe 4 păreri
Aspect
Pune o întrebare
Pune întrebări despre produs
Vizualizate recent